Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2020

Працівники прокуратури вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

                                

Сьогодні, 20 лютого 2020 року, працівники прокуратури Миколаївщини вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, взявши участь у спільному молебні та покладанні квитів до пам’ятника загиблим Героям у сквері Ради Європи.

Вже шостий рік поспіль в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні, вшановуючи подвиг учасників революції Гідності та віддаючи належну шану тим, хто загинув протягом кривавих січневих та лютневих днів 2014 року.

Саме в ці дні під час Євромайдану протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя більше ста активістів Майдану. Україна оплакує своїх героїв. Пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє.

Указом Президента України встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної сотні - на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, котрі віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Хай пам'ять про всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Вони назавжди залишаються в наших серцях.

Ми змінилися самі і змінили країну.

Герої не вмирають!

кількість переглядів: 1518