Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2020

Гастролерам, які підозрюються у крадіжці майна з «Укртелекому», обрано запобіжний захід

                                       

24 лютого 2020 року слідчим суддею розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Баштанської місцевої прокуратури, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  з можливістю внесення застави у розмірі від 63 000 то 84 000 грн чотирьом  жителям м. Кривий Ріг, які підозрюються у крадіжці майна Миколаївської філії ПАТ «Укртелеком» у смт Казанка.
За даними слідства, зловмисники, віком від 24 до 39 років, в ніч з 23 на 24 лютого 2020 року, на двох  автомобілях приїхали до смт Казанка.   Діючи за попередньою змовою та реалізуючи спільний умисел, через пошкоджене вікно проникли до приміщення «АТС і ЛАЗ» Миколаївської філії ПАТ «Укртелеком» МДМ та скоїли крадіжку АТС плат у загальній кількості 93 штуки, до складу яких входять дорогоцінні метали, , а також паладієві струни загальною вагою 1850 грам. Викрадене склали у 8 мішків, після чого через інше вікно, яке відкрили зсередини, за допомогою мотузки почали спускати на землю.
Коли металеві плати в шести мішках спустили на землю, зловмисники були затримані на місці події співробітниками поліції.
Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.3 ст.185 КК України – закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене групою осіб, поєднане з проникненням у інше приміщення, санкція якої передбачає покарання від трьох до шести років позбавленням волі.
Наразі досудове розслідування триває.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури
кількість переглядів: 1662