Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2020

Правоохоронці затримали зловмисника, який наніс тяжкі тілесні ушкодження Заслуженому тренеру України Сергію Корчинському

                                

У результаті злагоджених професійних дій працівників Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2 та Інгульського відділу поліції  затримано 39-річного жителя м. Миколаєва,  який обґрунтовано підозрюється у нападі на Заслуженого тренера України з боксу, миколаївця Сергія Корчинського.

Як вже повідомлялось, 13 квітня 2018 року, у вечері   у дворі будинку № 45 по вул. Театральній у м. Миколаєві, зловмисник на ґрунті неприязнених відносин у ході раптово виниклого конфлікту,  наніс Сергію Корчинському вісім ударів кулаком по голові, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелому основи черепу, забою головного мозку тяжкого ступеню.  Після чого з місця події втік та переховувався на території Росії та на окупованій території АР Крим, у зв’язку з чим його було оголошено у міжнародний  розшук.

Йому інкримінується вчинення кримінального правопорушення за  ч. 1 ст. 121 КК України, тобто умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння.

27 березня 2020 року за результатом розгляду клопотанням слідчого, погодженого з процесуальним керівником, судом до  підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.  

За вчинене зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1640