Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2020

До 9 років позбавлення волі засуджено жителя Баштанки за спричинення тяжких тілесних ушкоджень жінці, що спричинили її смерть

                         

За публічного обвинувачення Баштанської місцевої прокуратури судом визнано винним жителя м. Баштанка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, тобто умисного тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) КК України та засуджено до дев’яти років позбавлення волі.

Під час судового розгляду встановлено, що у серпні 2019 року 36-річний чоловік вживав із своєю знайомою спиртні напої та між ними виникла сварка, у ході якої обвинувачений наніс потерпілій множинні удари по тулубу, спричинивши переломів майже усіх ребер, грудини, пошкодження легень, які відповідно висновку судово – медичної експертизи відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя. Внаслідок отримання травм потерпіла померла в лікарні.

В ході судового розгляду справи обвинувачений свою вину не визнав та категорично заперечив свою причетність до вчинення злочину, проте за результатами дослідження зібраних у ході досудового розслідування доказів, доведено провину зловмисника.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

 

кількість переглядів: 1884