Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2020

Виконувач обов’язків прокурора області відвідав СІЗО та здійснив особистий прийом ув’язнених (ФОТО)

                              

Сьогодні, 12 червня 2020 року, виконувач обов’язків прокурора Миколаївської області Денис Фальченко разом із заступником прокурора області Анатолієм Жмурою відвідав державну установу «Миколаївський слідчий ізолятор», в якій на даний час утримається 723 особи.

У ході візиту очільник прокуратури, у супроводі начальника Миколаївського СІЗО, відвідав корпуси, в яких утримуються взяті під варту особи, оглянув побутові та навчальні приміщення.  

Після обходу території установи  Денис Фальченко здійснив прийом ув’язнених. На особистий прийом звернулися громадяни стосовно стану та порядку судового розгляду  кримінальних проваджень. На усі звернення ув’язнені отримали  ґрунтовні та детальні відповіді.

 

 

Керівництвом прокуратури області  і надалі приділятиметься належна увага питанням додержання конституційних прав засуджених та ув’язнених у місцях несвободи. 

Довідково: на території Миколаївської області функціонують 5 діючих установ виконання покарання та 1 установа для попереднього ув’язнення, в яких перебувають 2298 осіб.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 1602