Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2020

Чиновнику адміністрації Інгульського району міста Миколаєва, який підозрюється у вимаганні 82,6 тис грн неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід

                        

Сьогодні, 13 червня 2020 року, слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником прокуратури Миколаївської області, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 168 160 грн начальнику відділу комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради, який підозрюється у вимаганні неправомірної вигоди у розмірі 82,6 тис грн.

За версією слідства, посадовець вимагав зазначену суму від місцевого підприємця за підписання договору про надання послуг із дезінфекції зупинок громадського транспорту на території Інгульського району м. Миколаєва та забезпечення безперешкодного підписання актів приймання виконаних робіт.

До злочинноі діяльності він залучив посередника, через якого були передані кошти.

11 червня 2020 року його злочинні дії припинено правоохоронцями.

Чиновнику повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).
Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1298