Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2020

Усім членам групи, яка розповсюджувала наркотики у Миколаєві через «закладки», судом обрано запобіжні заходи

                       

Слідчим суддею Центрального районного суду міста Миколаєва розглянуто клопотання слідчого, погоджені з процесуальним керівником прокуратури області, та усім чотирьом членам групи, яких затримано за незаконне придбання і зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів і психотропних речовин, обрано запобіжний захід.

Зокрема, стосовно трьох осіб судом застосовано забіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 168 тис грн, а щодо неповнолітньої особи - у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як встановлено в ході досудового розслідування, у період часу з грудня 2019 року по червень 2020 року зловмисники розповсюджували наркотичні засоби та психотропні речовини на території міста Миколаєва через канал, створений у багатоплатформовому месенджері «Telegram». Реалізовували продукцію шляхом розміщення «закладок» на території обласного центру, оплату за товар приймали через електроні платіжні системи, а потім легалізовували через банківські рахунки.

Під час проведення 9 санкціонованих обшуків виявлено та вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини - амфетамін, метамфетамін, мефедрон, альфа PVP, марки Н60М, екстазі, канабіс, гроші, банківські картки, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, приладдя для фасування, чорнові записи.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1405