Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2020

Головний лікар дитячого будинку підозрюється у службовій недбалості, що призвела до зайвих витрат з бюджету понад 800 тис грн

                          

У вівторок, 30 червня 2020 року, під процесуальним керівництвом Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1 повідомлено про підозру головному лікарю комунального підприємства «Миколаївський обласний будинок дитини» у неналежному виконанні своїх службових обов’язків  через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

За версією слідства, головний лікар дитячого будинку, у період з жовтня 2019 по квітень 2020 року, підписала відомості нарахування заробітної плати працівникам, не перевіривши достовірність та розмір нарахованих виплат у обсягах, що значно перевищують їх щомісячний заробіток, та скерувала вказані документи до банківської установи для здійснення відповідних виплат.

Такі дії службової особи спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам у вигляді надмірного нарахування та виплати заробітної плати на загальну суму понад 800 тис грн.

Розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1517