Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2020

Патрульному поліцейському, який підозрюється у хабарі, обрано запобіжний захід

                                

Сьогодні, 3 липня 2020 року, слідчим суддею Заводського районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником прокуратури Миколаївської області, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 131 820  грн інспектору взводу № 2 роти № 1 батальйону № 2 Управління патрульної поліції в Миколаївській області, який підозрюється в отриманні неправомірної вигоди в сумі 21 тис грн.

За версією слідства, зазначені кошти лейтенант поліції отримав від жителя с. Пересадівка Вітовського району за вчинення впливу на співробітників Вітовського відділення поліції для прийняття рішення щодо повернення безпідставно вилученого автомобіля  та не перешкоджання його подальшій експлуатації.

30 червня цього року інспектора патрульної поліції затримано у порядку ст.208 КПК України безпосередньо під час отримання коштів.

Патрульному повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 КК України, тобто в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди.

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1614