Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2020

Прокуратурою виявлено факт самовільного зайняття земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності м. Миколаєва

                       

Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом самовільного захоплення земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 88 га, розташованій на території Центрального району м. Миколаєва (ч. 1 ст. 197-1 КК України).

Встановлено, що зазначена земельна ділянка, яка перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Миколаєва, використовується невстановленими особами самовільно, без правовстановлюючих документів, що спричиняє виникненню збитків державі, та засіяна озимою.

У зв’язку з цим, з метою вжиття заходів щодо визнання посівів озимої сільськогосподарської культури безхазяйним майном та їх реалізації в дохід держави, місцевою прокуратурою до Головного управління ДПС у Миколаївській області скеровано відповідну інформацію.

На даний час укладено договір із приватним підприємством стосовно збору врожаю, реалізації безхазяйного майна та перерахування виручених коштів до міського бюджету.

Розслідування триває, встановлюються особи, які можуть бути причетними до скоєння зазначеного кримінального правопорушення.         

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1
кількість переглядів: 1617