Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2020

Водія вантажівки, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП, в якій загинув працівник прокуратури, взято під варту

                          

Сьогодні, 13 липня 2020 року, слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва задоволено клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником, та обрано запобіжний захід водію вантажного автомобіля DAF, який 11 липня цього року на автодорозі М-14 «Одеса - Мелітополь - Новоазовськ», біля с. Весняне, скоїв смертельний наїзд на водія Skoda Kodiaq, у виді тримання під вартою строком на два місяці без права внесення застави.

Як вже повідомлялось, водій автомобіля Skoda Kodiaq – працівник прокуратури,  зупинився на узбіччі змінити шину свого автомобіля. В цей час на нього здійснив наїзд вантажний автомобіль, після чого, не зупиняючись, зник з місця події. Внаслідок ДТП прокурор отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер в реанімаційному відділенні Миколаївської центральної районної лікарні.

Під час проведення поліцейської операції «Перехват» водія вантажівки було встановлено та затримано біля міста Одеса.

За процесуального керівництва прокуратури області водію вантажівки повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху,  що спричинило смерть потерпілого). 

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1595