Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.08.2020

За фактом самовільного захоплення 7 га землі сільськогосподарського призначення у Вознесенському районі розпочато провадження

                           

Вознесенською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом самовільного захоплення земельної ділянки сільськогосподарського призначення загальною площею 7 га, розташованої на території Прибужанівської об’єднаної територіальної громади Вознесенського району  (ч. 1 ст. 197-1 КК України).

Встановлено, що зазначена земельна ділянка використовується невстановленими особами самовільно, без правовстановлюючих документів, що спричиняє збитки державі, та засіяна вівсом.

У зв’язку з цим, з метою вжиття заходів щодо визнання посівів сільськогосподарських культур безхазяйним майном та їх реалізації в дохід держави, місцевою прокуратурою до Головного управління ДПС у Миколаївській області скеровано відповідну інформацію.

На даний час уповноваженим підприємством здійснено збір врожаю та планується його реалізація з подальшим перерахунком виручених коштів до місцевого бюджету.

Розслідування триває, встановлюються особи, які можуть бути причетними до скоєння зазначеного кримінального правопорушення.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1380