Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.08.2020

Завершено розслідування стосовно поліцейських, які підозрюються у хуліганстві із застосуванням вогнепальної зброї

                      

Прокуратура Миколаївської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох поліцейських за фактом вчинення ними хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї (ч.4 ст.296 КК України).

За даними слідства, 21 березня цього року в одному з дворів в Центральному районі м. Миколаєва, старший інспектор взводу і старшина групи логістики, матеріально-технічного забезпечення і зв'язку роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, знаходячись у стані алкогольного сп'яніння, вирішили справити природні потреби у автомобіля «Chevrolet Aveo».  Двоє громадян, які спостерігали за ними з балкону будинку, зробили їм зауваження, на що правоохоронці відповіли нецензурною лайкою і вимагали, щоб ті вийшли на вулицю. Коли один з громадян вийшов, поліцейські почали його бити. Після того, як потерпілий спробував втекти від поліцейських, вони зробили не менше трьох пострілів з «Форт-14Р» калібру 9 мм. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві.   

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1693