Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2020

Засуджено жителя Новоодеського району, який до смерті побив матір, завдав ушкоджень батьку та ще й слідчого ввів в оману

                      

За підтримання публічного обвинувачення Новоодеським відділом  Вознесенської місцевої прокуратури судом оголошено обвинувальний вирок 50-річному жителю Новоодеського району за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень  80-річній матері, які стали причиною її смерті.

Злочин стався у січні цього року. Зловмисник під час сімейної сварки завдав матері смертельні тілесні ушкодження та легкі тілесні ушкодження батьку.

Після цього, з метою неповідомлення про злочин правоохоронним органам та залякування батька, чоловік завідомо неправдиво повідомив слідчого поліції про викрадення батьком грошей в сумі 10 тисяч гривень, які перебували у нього та надав неправдиві покази в ході досудового розслідування.

7 серпня 2020 року суд визнав правопорушника винним у вчиненні злочинів за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), ч. 1 ст. 125 (легкі тілесні ушкодження), ч.1 ст.383 (завідомо неправдиве повідомлення слідчому про вчинення злочину.) та ч.1 ст.384 КК України(завідомо неправдиве показання потерпілого, органу що здійснює досудове розслідування), призначивши покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1559