Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2020

Судитимуть жителя Миколаєва, який розповсюджував наркотичні засоби через «закладки»

                           

За належного процесуального керівництва Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні  за обвинуваченням 21-річного жителя м. Миколаєва, який розповсюджував наркотичні засоби  через «закладки».
Слідство встановило, що зловмисник незаконно придбав особливо небезпечну психотропну речовину PVP загальною вагою майже 9 грам, обіг якої заборонено та яку в подальшому незаконно збув на території м. Миколаєва шляхом закладок.

Крім того, зловмисник при собі зберігав особливо небезпечну психотропну речовину PVP загальною масою 66,6 грам, розфасовану для закладок,  та амфетамін у кількості 10,9 грам без мети збуту для особистого вживання.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч.2 ст.309 та ч.2, ч. 3 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання психотропної речовини у великих розмірах без мети збуту; незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут психотропних речовин, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні психотропні речовини у великих розмірах, вчинене повторно; незаконне придбання, зберігання з метою збуту, психотропних речовин, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні психотропні речовини в особливо великих розмірах, вчинене повторно).

Стосовно обвинуваченого застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Обвинувальний акт скеровано до Ленінського районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті. За скоєне зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 
За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

 

кількість переглядів: 1442