Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.10.2020

Завершено розслідування стосовно трьох членів злочинної групи, які збували наркотики через інтернет-магазин в “Телеграм”

                                 

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо трьох членів організованої групи, які вчинили ряд тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним збутом особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин (ч.ч. 2, 3 ст. 307,     ч. 3 ст. 15 - ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, злочинна група з трьох жителів м.Миколаєва віком від 20 до 22 років розповсюджувала наркотичні засоби та психотропні речовини на території міста Миколаєва через канали, створені ними у багатоплатформовому месенджері «Telegram». Продукцію реалізовували шляхом розміщення так званих «закладок» на території обласного центру. Оплату за товар приймали на електронні гаманці платіжної системи «EasyPay», грошові кошти з яких переводили на банківські рахунки.

У жовтні 2019 року їх злочинна діяльність була припинена правоохоронцями.

Обвинувальний акт стосовно членів організованої групи 30.09.2020 скеровано до Заводського районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті. У разі доведення вини вказаним особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1441