Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2020

Ще двом поліцейським повідомлено про підозру у катуванні громадянина, а чотирьом – вручено повідомлення про зміну раніше повідомленої підозри

                       

7 жовтня 2020 року під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві,  повідомлено про підозру тимчасово виконуючому обов'язки начальника та старшому слідчому Вітовського відділення поліції Корабельного ВП ГУ Нацполіції в Миколаївській області у катуванні громадянина (ч. 2 ст. 127 КК України).

За версією слідства, 21 квітня 2020 року підозрювані, у рамках розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 188-1 КК України, намагаючись  встановити реального власника майнінг ферми, по черзі заводили громадянина до службових кабінетів, де наносили йому удари по різним частинам тіла, заподіявши потерпілому фізичне і моральне страждання.

Крім того, 8 жовтня 2020 року,  з урахуванням беззаперечних доказів,  зібраних під час розслідування, вручено повідомлення про зміну раніше повідомленої підозри у вчиненні кримінального правопорушення з ч. 2 ст. 365 КК України на ч. 2 ст. 127 КК України чотирьом працівникам Вітовського відділення  - начальнику відділення, оперуповноваженому та начальнику сектору кримінальної поліції, та курсанту Національної академії внутрішніх справ.  

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.
 

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1546