Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2020

Підозрюваним у контрабанді наркотиків обрано запобіжний захід

                            

За клопотаннями слідчого, погоджених з процесуальним керівником Миколаївської обласної  прокуратури,  судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави двом підозрюваним у контрабанді наркотиків.

Зокрема, 34-річному громадянину республіки Литва, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.15, ч.2 ст.305 КК України, визначено заставу у розмірі 175 760 грн, 56-річному жителю м. Миколаєва, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.307 КК України,  визначено заставу у розмірі 1 039 181 грн.

Нагадаємо, у зоні митного посту «Ягодин» Волинської митниці під час огляду автомобіля під керуванням іноземця у спеціально виготовлених сховищах, порогах автомобіля виявлено та вилучено 37 пакунків в поліетиленовій плівці з канабісом загальною вагою майже 10 кг.

Окрім того, під час проведення обшуку в гаражі, який перебуває у постійному користуванні жителя м. Миколаєва, виявлено та вилучено 3 пластикові бідони об’ємом 30 літрів кожний та 1 пластиковий бідон об’ємом 35 літрів з особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом.

Триває слідство.

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1263