Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2020

У Миколаєві правоохоронці затримали групу вимагачів: їм повідомлено про підозру (ФОТО)

                 

У вівторок, 15 грудня 2020 року, завдяки скоординованій діяльності Миколаївської обласної прокуратури, оперативниками управління стратегічних розслідувань та слідчими слідчого управління поліції Нацполіції в Миколаївській області викрито групу осіб, які займались вимаганням чужого майна, з погрозою насильства над потерпілим.

За даними слідства, четверо зловмисників віком від 33 до 45 років, погрожуючи насильницькими діями, безпідставно вимагали від жителя м. Миколаєва грошові кошти в сумі 47 000 доларів США.

Зловмисників затримано на території АЗС у Корабельному районі м. Миколаєва після отримання ними частини коштів у сумі 130 тис грн у порядку ст.208 КПК України.

У ході проведення санкціонованих обшуків за адресою мешкання фігурантів вилучено мобільні телефоні, грошові кошти, номерні знаки  та інші речі,  які мають безпосереднє значення до вчинення злочину.

Зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання стосовно них запобіжного заходу.

Розслідування триває.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1279