Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.12.2020

Бухгалтеру підприємства сфери будівництва, яка підозрюється у наданні неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід

                         

У середу, 16 грудня, слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Миколаївської обласної прокуратури, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 279 210  грн  бухгалтеру одного з підприємств сфери будівництва м. Миколаєва, яка запропонувала неправомірну вигоду у розмірі 10 тисяч доларів США головному державному ревізору-інспектору Інгульського відділу податків та зборів з юридичних осіб управління податкового адміністрування Головного управління Державної податкової служби в Миколаївській області (ч.3 ст.369 КК України).

Як вже повідомлялось раніше, представниця забудовника намагалася надати зазначену суму службовій особі за прийняття рішення щодо не направлення висновку про доцільність проведення контрольно-перевірочних заходів підприємства з приводу підтвердження наявності проведення «ризикових операцій».

14 грудня 2020 року жінку затримано у порядку ст.208 КПК України на спробі передачі неправомірної вигоди посадовій особі податкової служби.

Розслідування триває.  

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1518