Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2020

Наркоділку, у якого вилучено наркотичні засоби на чверть мільйона гривень, повідомлено про підозру

                      

Під процесуальним керівництвом Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 повідомлено про підозру 24-річному жителю Новоодеського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, особливо небезпечних психотропних речовин або їх аналогів).

За версією слідства, молодик зберігав в орендованій квартирі у м. Миколаєві велику кількість наркотичних та психотропних засобів з метою подальшого збуту через «закладки».

У ході обшуку виявлено та вилучено 321 полімерний згорток із ізоляційної стрічки з кристалічною речовиною та речовиною рослинного походження; 7 зіп-пакетів із кристалічною речовиною, а також один зіп-пакет та пластикова ємкість із речовиною рослинного походження зі специфічним запахом коноплі, фасувальні матеріали для наркотичних речовин, різноманітний столовий посуд із нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору, пластикові ємності з залишками прекурсорів, електронні ваги.

Розслідування триває. Наразі вирішується питання про обрання стосовно нього запобіжного заходу.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1200