Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.12.2020

Реконструкція скверу: ще одній особі повідомлено про підозру у заволодінні понад 200 тис грн бюджетних коштів

                   

У вівторок, 29 грудня, під процесуальним керівництвом Миколаївської місцевої прокуратури №1 слідчими повідомлено про підозру директору підрядної організації у заволодінні бюджетними коштами у сумі понад 200  тисяч гривень під час ремонту скверу ім. М. Александрова, розташованого біля Національного університету кораблебудування ім. Адмірала Макарова в Заводському районі м. Миколаєва (ч.2 ст.191 КК України).

За версією слідства, підрядник, не виконавши усіх ремонтних робіт у повному обсязі, в актах про їх проведення завищив обсяги виконаних робіт, унаслідок чого  заволодів  бюджетними коштами на суму понад 200 тис. грн.

Як повідомлялось раніше, про підозру повідомлено і  начальнику відділу з контролю за об’єктами комунального господарства управління з контролю за ремонтом, реконструкцією, будівництвом, газифікацією комунальних об’єктів та житла при Департаменті житлово - комунального господарства Миколаївської міської ради, який неналежно виконуючи свої службові обов’язки, без проведення детального огляду об’єкту, контрольних замірів, не перевіривши достовірність внесених даних, підписав офіційні документи про вартість виконаних робіт під час ремонту його скверу, які не відповідали фактичним (ч. 1 ст. 367 КК України).

Розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1
 

кількість переглядів: 1334