Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2021

Депутатів Єланецької селищної ради визнано винними у порушенні вимог фінансового контролю

                        

Органами прокуратури у взаємодії з іншими спеціально уповноваженими суб’єктами у сфері протидії корупції вживаються заходи у межах повноважень щодо притягнення до відповідальності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за порушення вимог фінансового контролю.

Так, упродовж січня – лютого поточного року, спеціально уповноваженими суб’єктами у сфері протидії корупції складено та скеровано до суду три протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, за ст. 172-6 КУпАП,  стосовно трьох депутатів Єланецької селищної ради.  

Встановлено, що вказані особи, у період декларування доходів за 2018 та 2019  роки, без поважних причин подали декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування після закінчення визначеного законом строку для подання декларації.

За участі прокурорів Єланецького відділу Вознесенської місцевої прокуратури  Єланецьким районним судом депутатів визнано винними та притягнуто до адміністративної відповідальності у виді штрафу у розмірі 850 грн. кожному

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1240