Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2021

Смертельна ДТП на пр. Богоявленському: прокуратура оскаржила міру запобіжного заходу водію Тoyota Land Cruiser

                         

Миколаївський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу обласної прокуратури та скасував рішення Центрального районного суду м. Миколаєва про визначення застави як альтернативи триманню під вартою для водія автомобіля TOYOTA LAND CRUISER, підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП на перехресті пр. Богоявленський та вул. Південна у м. Миколаєві 5 грудня минулого року.

Прокурор просив суд скасувати рішення Центрального райсуду м. Миколаєва від 19.03.2021, яким підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 174 тис гривень, й обрати йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

За результатами судового засідання апеляційну скаргу прокурора задоволено.

Нагадаємо, водій TOYOTA LAND CRUISER, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння та рухаючись на червоний сигнал світлофора, не надав переваги в русі автомобілю ВАЗ 2105, який рухався на дозволений зелений сигнал світлофора, та допустив зіткнення з ним. У результаті автопригоди водій ВАЗ 2105 від отриманих травм загинув.

Правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України.   

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1311