Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.04.2021

Чиновнику Держагентства рибного господарства, який пропонував неправомірну вигоду співробітнику управління СБУ в області, повідомлено про підозру (ФОТО)

                      

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру начальнику Чорноморського басейнового управління Держрибагентства, який пропонував неправомірну вигоду співробітнику управління Служби безпеки України в області (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, підозрюваний пропонував працівнику спецслужби отримання коштів за незаконний рибний промисел у Чорному морі. Намагаючись «вирішити питання» невиявлення фактів отримання його підлеглими неправомірної вигоди від осіб, які займаються незаконним виловом калкану і креветки, він планував щомісяця віддавати 25% від отриманої суми.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві, оперативний супровід – співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки управління СБУ в Миколаївській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1394