Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2021

Безпідставне завищення вартості пального – колишній начальниці районного відділу освіти, молоді та спорту повідомлено про підозру у розтраті бюджетних коштів

                       

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури повідомлено про підозру колишній начальниці відділу освіти, молоді та спорту Арбузинської райдержадміністрації за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 3 ст. 191 КК України).

Як повідомив виконувач обов’язків начальника Арбузинського відділу Первомайської окружної прокуратури Володимир Мельничук, досудовим розслідуванням встановлено, начальниця відділу під час закупівлі за бюджетні кошти пального для службового автотранспорту безпідставно оплатила вартість одного літру пального майже на 50 % більше від ціни договору.

Наразі тривають невідкладні слідчі та процесуальні дії та встановлюється остаточна сума завданих збитків.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Первомайської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1508