Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2021

Розбійний напад і незаконне проникнення у житло — судитимуть двох чоловіків

                         

Баштанською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох раніше судимих чоловіків, віком 31 та 46 років, за фактом розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України).

Як розповів керівник окружної прокуратури Роман Потужник, досудовим розслідуванням встановлено, що 15 лютого цього року близько 23.50 год. у смт Березнегувате двоє чоловіків у медичних масках та рукавицях, вибили вхідні двері та увірвалися до будинку 72-річної жінки. Взявши в руки дерев’яну палицю, один із зловмисників розбив лампочку торшеру та, погрожуючи застосуванням фізичного насильства, почав вимагати від жінки передати йому наявні грошові кошти та ювелірні вироби.

Заволодівши 9500 грн, ювелірними прикрасами та бойовими нагородами покійного батька потерпілої, зловмисники втекли.

Завдяки злагодженій роботі слідчих та процесуальних керівників 18 лютого зловмисники були затримані та стосовно них було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

За інформацією Баштанської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1232