Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2021

Смертельна ДТП на Миколаївщині: водію BMW обрано запобіжний захід – тримання під вартою

                       

Сьогодні, 21 травня,  слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва, задоволено клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  41-річному водієві автомобіля BMW-530, який скоїв смертельну автопригоду.

За даними слідства, 18 травня цього року приблизно о 22.00 год,  на автодорозі «Миколаїв - Ковалівка» біля с. Шосткове Миколаївського району, в районі залізничного переїзду ст. Ясна Зоря, водій BMW-530, знаходячись за кермом у стані наркотичного сп’яніння, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та допустив перекидання транспортного засобу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 32-річний пасажир автомобіля загинув на місці, ще одного пасажира - 31-річного чоловіка, з травмами госпіталізовано до медичного закладу.  

На даний час вирішується питання про перекваліфікацію злочину з  ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) на ч.3 ст.286-1 КК України (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин, що спричинило смерть потерпілого).

Триває слідство.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1323