Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2021

За нанесення смертельних тілесних ушкоджень чоловік проведе за ґратами 7 років 6 місяців

                         

Окружною прокуратурою міста Миколаєва підтримано публічне обвинувачення стосовно 55-річного чоловіка, який позбавив життя знайомого (ч. 2 ст. 121 КК України).

За даними слідства, подія сталась у м. Миколаєві неподалік зупинки громадського транспорту по проспекту Богоявленському 21 січня 2020 року. Зловмисник на ґрунті особистих неприязнених відносин з потерпілим, які виникли з приводу не повернення належного йому майна, дерев’яною палицею завдав 61-річному чоловіку не менше 7 ударів по голові та тулубу, від яких він помер.

У суді обвинувачений провину свою заперечував, але суд дійшов висновку, що зібрані у кримінальному провадженні та дослідженні в судовому засіданні докази свідчать про доведеність його  вини.

Рішенням Ленінського районного суду м. Миколаєва від 26 травня 2021 року обвинуваченого визнано винним в нанесенні смертельних ушкоджень потерпілому та засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі із застосуванням примусових заходів медичного характеру - амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому  порядку.  

За інформацією Окружної прокуратури міста Миколаєва

кількість переглядів: 900