Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.07.2021

Сприяння у заволодінні майном державного підприємства на суму майже 1 млн грн – службовій особі повідомлено про підозру

                           

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури службовій особі державного підприємства «Хлібна База № 76» Державного агентства резерву України повідомлено про підозру у сприянні заволодінню організованою групою майном державного підприємства в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України). 

За інформацією керівника окружної прокуратури Костянтина Щербака, працівниця державного підприємства, обіймаючи посаду вагаря, в порушення посадової інструкції не перевірила документи на вивіз зерна загальною вагою 158 тон та не облікувала його вивезення з  підприємства  членами організованої злочинної групи.  

Внаслідок протиправних дій вказаної особи Державному агентству резерву України спричинено матеріальну шкоду у сумі майже 1 млн грн.

Як вже повідомлялось раніше, 28 січня 2021 року обвинувальний акт стосовно членів організованої злочинної групи – в.о. заступника генерального директора, начальника лабораторії, начальника дільниці та бухгалтера підприємства, скеровано до Арбузинського районного суду  для розгляду по суті.

За інформацією Первомайської окружної прокуратури  

кількість переглядів: 1251