Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2021

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Миколаївської області (ФОТО)

                   

29 липня під головуванням керівника Миколаївської обласної прокуратури Володимира Говорухи відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів області.

У заході взяли участь перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації, керівний склад прокуратури області, органів Національної поліції, СБУ, ДБР, ДФС та інших правоохоронних органів.

На нараді обговорено стан взаємодії органів правопорядку регіону з виконання завдань протидії злочинності відповідно до пріоритетних напрямів, окреслених на координаційній нараді, яка відбулась на початку цього  року.

Керівник обласної прокуратури зазначив,  що вжиті правоохоронними органами упродовж поточного року заходи сприяли уповільненню темпів зростання злочинності, підвищенню рівня законності та реагування на порушення законів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Однак криміногенна ситуація у області залишається напруженою. Існують негативні тенденції у динаміці та структурі злочинності, що потребують невідкладного реагування.

 

 

 

 

 

 

На нараді було зроблено акцент на ефективній взаємодії органів правопорядку з викриття та розслідування злочинів з ознаками корупції, у сфері охорони довкілля, пов’язаних з домашнім насильством,  у сфері охорони дитинства.

У зоні підвищеної уваги повинні залишатися сфери земельних правовідносин, незаконної вирубки лісу, фінансово-кредитна система, нафтогазова промисловість.

 

 

 

 

 

 

 

Пріоритетним повинно стати виявляння тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень у сфері оподаткування, мінімізації митних платежів.

Із врахуванням висловлених пропозицій, за результатами координаційної наради розроблено комплекс узгоджених заходів, які сприятимуть підвищенню ефективності боротьби зі злочинністю та корупцією на території регіону.
 
Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури
   

 

кількість переглядів: 1292