Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2021

Судитимуть трьох жителів Очакова, які займались «наркобізнесом» (ФОТО)

               

Миколаївською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно групи осіб, яка займалась незаконним придбанням, зберіганням, перевезенням наркотичних засобів та психотропних речовин та збутом психотропних речовин на території м. Очакова та Очаківського району (ч.2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, троє жителів м. Очаків – вже колишні військовослужбовець, працівник державної пожежно-рятувальної частини Головного Управління ДСНС України в Миколаївській області та 40-річний чоловік  у гаражі зберігали та фасували наркотичні засоби та психотропні речовини. Клієнти могли придбати наркотики за попередньою домовленістю засобами мобільного зв’язку, у мобільних додатках «Telеgram», «Viber», «WhatsApp» та інших, шляхом передачі особисто в руки.  Гроші за товар зловмисники  приймали готівкою або переказом на банківські картки.

Під час проведення обшуків за місцем мешкання фігурантів виявлено та вилучено розфасовані у пакети речовина рослинного походження, синтетична наркотична речовина,  які направлені на експертизу.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводу  співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованої злочинності управління СБУ в Миколаївській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Довідково: ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1265