Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2021

Заволодів бюджетними коштами при ремонті покрівлі житлового будинку на суму майже 150 тис грн –директору ТОВ повідомлено про підозру

                        

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Миколаєва  зібрано достатньо доказів та повідомлено про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю за фактом привласнення чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 191КК України).

За даними слідства, уклавши з Департаментом житлового – комунального господарства Миколаївської міської ради  договір на виконання ремонту покрівлі житлового будинку по пр. Корабелів, 11 в м. Миколаєві,  директор товариства вніс до акту приймання будівельних робіт недостовірні відомості, завищивши обсяги та вартість фактично виконаного ремонту, в результаті чого привласнив бюджетні кошти на суму майже 150 тис грн.

Розслідування триває.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Окружної прокуратури міста Миколаєва

 

кількість переглядів: 1477