Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2021

5 тис доларів США за уникнення штрафних санкцій – затримано посадовця Держекоінспекції та засновника громадської організації (ФОТО)

                           

17 серпня 2021 року за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури затримано виконувача обов’язків начальника управління Державної екологічної інспекції Південно-західного округу та засновника громадської організації під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, вказані особи вимагали від керівника АЗС неправомірну вигоду  у розмірі 5 тис доларів США за не накладання штрафних санкцій за виявленими порушеннями в його діяльності.

Під час одержання другої частини неправомірної вигоди у сумі 4 тис доларів США їх  було затримано в порядку ст. 208 КПК України в м. Одеса.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Досудове розслідування здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1454