Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.08.2021

У Первомайську судитимуть чоловіка за систематичне домашнє насильство над своєю співмешканкою

                             

Первомайською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо 56-річного жителя Первомайського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого   ст. 126-1 КК України (домашнє насильство).

За інформацією керівника окружної прокуратури Костянтина Щербака, встановлено, що чоловік систематично вчиняв домашнє насильство стосовно своєї 54-річної співмешканки. Чоловік, за місцем їх спільного проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, неодноразово вчиняв суперечки з жінкою, в ході яких словесно ображав, принижував, тим самим викликав у останньої емоційну невпевненість та нездатність себе захистити, що призвело до психологічних страждань останньої.

Крім того, кривдника тричі визнано винним Первомайським міськрайонним судом та постановами притягнуто до адміністративної відповідальності за правопорушення, передбачені ч. 1 та ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, однак, пропри це, він продовжував вчиняти свої протиправні дії.

За вчинений злочин зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до 2 років.

За інформацією Первомайської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 988