Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2021

Організували підпільні покерні клуби - у Миколаєві викрито групу осіб (ФОТО)

                           

1 вересня 2021 року за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури оперативники Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області ДСР НПУ, слідчі Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області, за силової підтримки роти поліції особливого призначення припинили роботу двох гральних залів у м. Миколаєві, у яких проводились азартні ігри в карти, без відповідних на те ліцензій.

За даними слідства, організатори покерних клубів розташували гральні заклади у житлових приміщеннях у двох районах обласного центру, один із яких у центрі міста. Клієнтів до клубів ретельно підбирали та запрошували до гри лише за попереднім записом.

На момент проведення спецоперації правоохоронців в одному із залів перебувало четверо гравців.

 

 

 

 

 

 

 

 

Загалом у ході санкціонованих обшуків виявлено та вилучено  2 покерні столи та спеціальний стіл для гри в карти, грошові кошти у національній та іноземній валюті, понад 6 тисяч гральних фішок, колоди гральних карт, мобільні телефони, банківські картки, інше обладнання для організації діяльності клубів, чорнові записи та інші докази протиправної діяльності.

Наразі трьом фігурантам 25-ти, 28-ми та 32-х років повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 203-2 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей).

 

 

 

 

 

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від сорока тисяч до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на три роки.

Розслідування триває.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1309