Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2021

На Миколаївщині чоловік отримав 7 років в’язниці за смертельне побиття чоловіка

                          

Жовтневий районний суд визнав винним 53-річного чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Прокурором Баштанської окружної прокуратури у суді доведено, що у лютому 2015 року житель одного із сіл колишнього Казанківського району в ході сварки, яка виникла на ґрунті особистих неприязних відносин, наніс 38-річному місцевому жителю два удари кулаком по тулубу, в область селезінки, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження, від яких через два дні чоловік помер у лікарні.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у скоєному не визнав.  Проте, здобуті органом досудового розслідування та надані стороною обвинувачення докази суд визнав достатніми та допустимими та прийняв рішення про обґрунтованість висунутого обвинувачення.  

Відтак, вироком суду від 6 вересня 2021 року чоловіка визнано винним у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення та засуджено до 7 років позбавлення волі.
 

За інформацією Баштанської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 1300