Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2021

Вимагав неправомірну вигоду від підлеглих – затримано заступника начальника райвідділу поліції (ФОТО)

                              

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, спільно з Миколаївським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України в рамках кримінального провадження задокументовано факт вимагання т.в.о заступника начальника Баштанського райвідділу поліціїї неправомірної вигоди від своїх підлеглих за не перешкоджання їх службовій діяльності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поліцейський, який має спеціальне звання підполковник поліції, вимагав від підлеглих брати неправомірну вигоду від водіїв транспортних засобів за непритягнення їх до адміністративної відповідальності за порушення ПДР для подальшої передачі йому. У разі ненадання грошових коштів посадовець погрожував створенням підлеглим штучних перешкод у службовій діяльності та звільненням з лав Національної поліції України за начебто виявлені дисциплінарні порушення.

15 вересня 2021 року під час отримання неправомірної вигоди в сумі 12000 грн його було затримано у порядку ст.208 КПК України.

На даний час вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.
 
 Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1638