Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2021

У прокуратурі відбулось чергове засідання міжвідомчої робочої групи з питань аналізу стану кримінальних правопорушень, вчинених стосовно представників ЗМІ (ФОТО)

                         

30 вересня 2021 року у  Миколаївській обласній прокуратурі проведено третє засідання міжвідомчої робочої групи з питань аналізу стану досудового розслідування, процесуального керівництва та судового розгляду кримінальних проваджень про кримінальні правопорушення, вчинені стосовно журналістів.

У заході взяли участь представниця Інституту масової інформації Катерина Середа, журналістка інтернет-видання "Преступности.НЕТ" Віолетта Чех, а також працівники прокуратури, СБУ, ДБР та Нацполіції, які входять до складу міжвідомчої групи.

На порядку денному обговорення стану кримінальних правопорушень, вчинених стосовно представників ЗМІ, взаємодії правоохоронних органів та обміну оперативною інформацією з цих питань, а також реалізації спільних заходів, спрямованих на посилення роботи на вказаному напрямі.

Заступник керівника обласної прокуратури Артур Оганнісян наголосив, що міжвідомча група триматиме на контролі всі справи, які хоч якось стосуються представників мас-медіа,і оперативно робитиме все для найшвидшого їх розслідування.

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1105