Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.10.2021

Керівник обласної прокуратури зустрівся з представниками Консультативної місії Європейському Союзу в Україні (ФОТО)

                      

6 жовтня 2021 року керівник Миколаївської обласної прокуратури Володимир Говоруха провів зустріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні: старшим радником з питань реформи прокуратури  Карі Ламбергом та експертом з реформи прокуратури Володимиром Бєлєньким.

У своєму вступному слові Володимир Говоруха зазначив, що наразі відбуваються зміни в ментальності прокурорської системи, де визначені конкретні пріоритети діяльності органів прокуратури, на що постійно наголошує Генеральний прокурор, де головним орієнтиром є довіра людей та суспільства.

«Суспільство хоче бачити прокуратуру чесною, незалежною та ефективною.  Довіра людей – це запорука успіху. Миколаївська обласна прокуратура відкрита до співпраці та перейняття досвіду», - додав очільник відомства.

 

 

 

 

 

Учасники зустрічі обговорили низку тем, пов’язаних із реформуванням органів прокуратури, протидії організованій злочинності, окрему увагу приділили протидії злочинам у сфері довкілля.

Керівник обласної прокуратури також розповів про результати роботи у сфері протидії організованій злочинності.

Зокрема, за наслідками вжитих правоохоронними органами регіону заходів з початку поточного року викрито 17 злочинних угруповань у складі 78 осіб, що вдвічі більше ніж у 2020 році.

Володимир Говоруха також відповів на запитання представників Консультативної місії.

Карі Ламберг та Володимир Бєлєнький подякували керівнику обласної прокуратури за змістовну бесіду. У свою чергу, Володимир Говоруха    висловив вдячність гостям за плідну співпрацю та готовність до обговорення шляхів удосконалення роботи у сфері боротьби зі злочинністю.

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1107