Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2021

У Миколаєві викрито групу сутенерів, які організували будинок розпусти замаскований під стриптизклуб (ФОТО)

                          

Сьогодні, 24 листопада, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури,  слідчі Слідчого управління, працівники управління міграційної поліції та управління карного розшуку припинили діяльність борделю, який був замаскований під стриптизклуб.

 

 

 

 

 

 

За даними слідства, організували бізнес подружня пара, які залучили до злочинної діяльності ще чотирьох своїх знайомих жінок віком від 23-х до 31-го року, що виконували роль адміністраторів. До обов’язків адміністратора входили контроль над роботою барменів, офіціантів, танцівниць, які безпосередньо надавали платні сексуальні послуги, отримання та розподіл грошових коштів, а також підбір дівчат для такої роботи. У клубі працювали близько 25 «танцівниць», серед яких і неповнолітні. Для ведення бізнесу зловмисники орендували спеціальне приміщення.

Сексуальна послуга коштувала від 3000 до 8000 гривень за годину.

41-річну організаторку та одну з адміністраторок слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України, трьом іншим фігурантам – повідомили про підозру за ч. 2 та ч.3 ст. 303 КК України (сутенерство).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2400