Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2022

Прокуратура вимагає повернути державі понад 6 млн грн бюджетних коштів

                          

Господарським судом Миколаївської області відкрито провадження за позовом Вознесенської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Національного природного парку «Бузький Гард» про стягнення з товариства грошових коштів, сплачених у вигляді попередньої оплати за договором.

Установлено, що між Національним природним парком та товариством за наслідками проведення публічної закупівлі за державні кошти, укладено договір підряду щодо будівництва еколого-освітнього візит-центру в селі Богданівка Вознесенського району.

За умовами зазначеного договору, товариству перераховано 6,4 млн грн авансу на придбання і постачання необхідних для виконання робіт матеріалів, конструкцій та виробів, використання яких протягом 3 місяців мала бути підтверджена відповідними документами.

Водночас, упродовж майже 2 років товариством поставку будівельних матеріалів не здійснено та будівництво не розпочато, що залишено без належного реагування уповноваженими органами держави.

Наведене стало підставою для звернення прокурора до суду з відповідним позовом,  розгляд якого триває.

За інформацією Вознесенської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 1747