Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2022

Зайняв керівну посаду в окупаційній адміністрації рф – у колабораційній діяльності підозрюється інспектор управління Державного агентства меліорації та рибного господарства Миколаївщини

                     

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру головному державному інспектору управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Миколаївській області за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, посадовець, під час окупації Херсону, добровільно надав згоду на співпрацю з окупаційною владою рф та розпочав «службу» в підпорядкуванні окупаційної адміністрації рф.

Зрадник очолив незаконно створений у Херсоні «відділ охорони навколишнього середовища та водних біоресурсів» адміністрації рф.  Чоловік допомагає окупантам користуватись водним транспортом Херсонського природоохоронного патруля, видає дозволи на рибний промисел, а також  займається добором кадрів для новоствореного «органу» та агітує інших зрадити Україну.

Досудове розслідування здійснюється Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Миколаєві.

 

кількість переглядів: 1222