Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2022

Вимагав 20 тис грн у родича – підозрюється 21-річний молодик (ФОТО)

                                     

За процесуального керівництва Южноукраїнського відділу Вознесенської окружної прокуратури повідомлено про підозру 21-річному студенту одного з закладів вищої освіти м. Одеса, жителю міста Южноукраїнська, за фактом вимагання,  вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 189 КК України). Йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За даними слідства, 12 липня цього року зловмисник,  ховаючи обличчя під захисною маскою та кепкою, прийшов  до власника одного з місцевих магазинів та передав йому лист із друкованим текстом,  в якому висловив незаконну вимогу про передачу йому грошових коштів в сумі 20 тис грн. У разі відмови передати кошти підозрюваний погрожував знищити магазин та пошкодити його автомобіль.

Власником магазину виявився дальній родич підозрюваного, з яким він був у неприязнених стосунках.

Чоловік звернувся із заявою до поліції. Ввечері того ж дня відразу після передачі ним грошових коштів підозрюваного було затримано.   

Досудове розслідування здійснюється відділенням поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції ГУ Нацполіції в Миколаївській області.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вирок

 

кількість переглядів: 883