Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2022

20 тис грн за безперешкодну видачу документів – судитимуть селищного голову Первомайської ОТГ (ФОТО)

                                 

Прокурором Миколаївської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно селищного голови Первомайської об’єднаної територіальної громади Миколаївського району за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, у жовтні 2021 року селищний голова ОТГ вимагав та одержав в інтересах третьої особи 20 тис грн неправомірної вигоди від фермера за безперешкодну видачу документів про походження сільськогосподарської продукції.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділення поліції № 4 Миколаївського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1134