Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2022

Організували незаконне проведення азартних ігор – судитимуть організовану групу (ФОТО)

                                     

Миколаївська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно злочинного угруповання за фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор без відповідної ліцензії (за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Слідством встановлено, що 37-річний мешканець Миколаєва із трьома спільницями, віком від 26-ти до 34-х років, організував незаконну діяльність. Гральний заклад зловмисники облаштували в орендованому приміщенні у Центральному районі м. Миколаєва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для заманювання клієнтів кожну зміну адміністратори закладу через телеграм - месенджер відправляли 100 смс-повідомлень різним абонентам з посиланням на сайт та з інформацією про можливість проведення азартних ігор у мережі Інтернет, також надавали консультації гравцям щодо реєстрації на сайті, поповнення рахунку тощо.

У лютому цього року їх незаконну та протиправну діяльність було викрито та припинено правоохоронцями.

За клопотанням прокурора слідчим суддею на вилучене майно фігурантів – транспортні засоби та оргтехніку загальною вартістю 650 тис грн, накладено арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими СУ ГУНП в Миколаївській області за оперативного супроводу працівників управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.  

 

 

кількість переглядів: 1181