Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2022

Неналежне виконання службових обов’язків призвело до втрати речових доказів на суму понад 13 млн грн — на лаві підсудних експоліцейський

                   

Миколаївською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього заступника начальника слідчого відділення одного із відділів поліції Головного управління Нацполіції в Миколаївській області за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам(ч. 2 ст. 367 КК України).

Слідством встановлено, що експоліцейський передав неналежній особі речові докази у кримінальному провадженні, а саме 613 110 кг насіння соняшника та 43 160 кг проса, на загальну суму понад 13 млн грн, що у подальшому призвело до їх втрати.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду на кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 798