Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2022

У Миколаєві групі сутенерів повідомлено про підозру (ФОТО)

                    

Під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру групі мешканок міста Миколаєва за фактом сутенерства, вчиненого за попердньою змовою групою осіб (ч.2 ст.303 КК України).
За даними слідства, організувала бізнес 50-річна жінка, яка залучила до злочинної діяльності ще  трьох своїх знайомих жінок віком від 39 до 52 років, що виконували роль адміністраторів.

У приміщенні орендованого банного комплексу працювали понад 10 жінок, які приносили до 500 тисяч гривень прибутку в місяць. 50 відсотків із заробітку дівчата віддавали адміністраторам комплексу та господарці. Підлеглих сутенери забезпечували необхідними умовами, транспортом та місцем для надання інтимних послуг.
Про надання платного сексуального сервісу у комплексі зловмисниці сповіщали клієнтів, роздаючи візитівки. Вартість години таких послуг становила від 1500 до 2000 гривень.

У ході санкціонованих обшуків за місцями мешкання чотирьох фігуранток та безпосереднього у банному комплексі поліцейські вилучили 13 мобільних телефонів, комп’ютерну техніку, грошові кошти у сумі 2400 доларів США та майже 800 тисяч гривень, банківські та сім-картки, чорнові записи, документи та предмети інтимного характеру.

 

 

45-річну фігурантку слідчі затримали у порядку статті 208 КПК України.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Миколаївського районного управління поліції за оперативного супроводу оперативників управління міграційної поліції.

Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду на кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1170