Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2023

Зловживання алкоголем привело до трагедії: чоловіка, який до смерті побив співмешканку, взято під варту

                    

13 лютого 2023 року, слідчим суддею задоволено клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Доманівського відділу Вознесенської окружної прокуратури  та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 34-річному чоловіку, який до смерті побив свою співмешканку (ч.1 ст.115 КК України).

Установлено, що 9 лютого цього року близько 22.00 год., в с. Мостове Вознесенського району під час сумісного вживання алкогольних напоїв між підозрюваним та його співмешканкою виникла сварка, в ході якої підозрюваний наніс 33-річній жінці чисельні удари металевим прутом по різним частинам тіла, спричинивши множинні переломи ребер та пошкодження внутрішніх органів, від яких жінка померла. З метою уникнути відповідальності за скоєне вбивство, 10 лютого зловмисник поїхав до м. Одеса.

Пообіді 11 лютого в м. Одеса під час перевірки документів поліцейськими зловмисник повідомив, що скоїв умисне вбивство своєї співмешканки в с. Мостове Вознесенського району. Цього ж дня, його було затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру.

Чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

 

кількість переглядів: 874