Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2023

За збут метадону мешканець Вознесенська може потрапити за грати на 10 років

                                  

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури повідомлено про підозру 45-річному місцевого мешканця за фактом збуту наркотичних засобів (ч. 1, ч.2  ст. 307 КК України).

За даними слідства, підозрюваний, з метою власного матеріального збагачення, налаштував збут наркотичних засобів серед місцевих мешканців у місті Вознесенську, та збував наркотичний засіб, у тому числі і на території власного домоволодіння.

В результаті проведеного 14 лютого 2023 року санкціонованого судом обшуку за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено наркотичний засіб – метадон, а також грошові кошти від незаконної діяльності, пов’язаної із збутом наркотичного засобу.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. До суду скеровано клопотання про обрання безальтернативного запобіжного заходу – тримання під вартою.

За вчинення злочину особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 1309